×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

BEKRÄFTAT: juliano och zAAz är klara för G2 Esports

2
I en tjusig video presenterade G2 Esports sitt nya Valorant-lag bestående av bland annat den svenska stjärnduon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran.
Efter en tids rykten står det nu klart att den svenska stjärnduon Zainab "zAAz" Turkie och Julia "juliano" Kiran har skrivit på för G2 Esports. Tillsammans med Anja "aNNja" Vasalic, Michaela "mimi" Lintrup och Petra "Petra" Stoker utgör svenskarna organisationens nya Valorant-lag.

— Det här är några av världens bästa kvinnliga spelare och vi är stolta över att ha dem hos oss, säger G2 Esports vd och grundare Carlos "Ocelote" Rodriguez.


De två svenska stjärnorna har långa och framgångsrika CS:GO-karriärer bakom sig. Tillsammans har juliano och zAAz vunnit i princip allt som går att vinna på den kvinnliga scenen och de båda anses vara bland världens främsta kvinnliga CS:GO-spelare genom tiderna.

För drygt en månad sedan meddelade juliano att duons lag valt att byta spel till Valorant. I sin första Valorant-turnering, som spelades i början av oktober, slutade laget på en delad tredjeplats.

Artikelbild: Pressbild/G2 Esports

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..