×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Tung förlust för Guild — nedpetade till VCT Champions-kvalets lower bracket

1
Nu måste svenskarna vinna fyra raka matcher för att få en plats i VCT Championship.
Sveriges bästa Valorant-lag Guild Esports lyckades inte få stopp på Adil "ScreaM" Benrlitom i VCT Champions-kvalets upper bracket-semifinal. Svenskarna förlorade gårdagens match mot förhandsfavoriterna Team Liquid med 2-0 i kartor.

Guild fick en tuff start direkt på Liquids kartval Bind och gick till halvtid i underläge 3-9. Försprånget var för stort för att ta igen och Liquid tog till slut hem kartan med siffrorna 13-6.

På Split var matchen desto jämnare. Saif "Sayf" Jibraeel stod för en stark insats för Guild, men insatsen räckte inte hela vägen. Svenskarna förlorade till slut den andra kartan med 8-13.

Om Guild ska lyckas knipa en plats i VCT Champions kommer det nu att krävas en ordentlig bragdinsats. Laget behöver vinna fyra raka matcher för att sluta etta i kvalet och därmed få en plats i årets största Valorant-turnering.

Redan imorgon ställs Guild mot Oxygen Esports i lower bracketens andra runda. Matchen är schemalagd att starta klockan 19:00 och sänds på Valorants Twitch-kanal.

Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..