×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Draken och yacine med i David Beckhams Valorant-satsning

1
Det svenska Valorant-laget bonk har sedan en tid tillbaka varit på jakt efter en organisation. Nyligen offentliggjorde Guild Esports att de värvat laget. Guild Esports är en brittisk organisation som har David Beckham som delägare.
I somras lämnade Yacine "Yacine" Laghmari CS:GO för Valorant och han fick snabbt chansen i Ninjas in Pyjamas när organisationen letade en femte spelare. Istället för att skriva på för NiP startades ett nytt lag med Malkolm "bonkar" Rench, Saif "Sayf" Jibraeel, Noel "melonhead" Raki och Leo "Leo" Jannesson. Sedan dess har laget bytt ut melondhead och Sayf. Sayf är idag signad för NiP och laget har tagit in en annan spelare som även han representerat den svenska organisationen. Laget bekräftade i september att William "draken" Sundin går med i laget och för dryga 2 veckor sedan blev sista spelaren klar. De hämtar in Filip "Goffeee" Gauffin som likt Yacine, leo och draken också kommer ifrån CS:GO.

Det svenska Valorant laget Bonk är i skrivande stund rankade 4:a i Europa efter att ha tagit sig till final i både Mandatory.gg Cup #2 och LVL VALORANT Clash #2. I finalen i båda turneringarna blev G2 för svåra för Bonk. De har fått ögonen på sig från den brittiska organisationen Guild Esports som startades i somras med ingen mindre än David Beckham som delägare. Organisationen som redan har lag i FIFA och Rocket League meddelade på twitter att de värvar svenskarna.


Guild Esports
SverigeYacine "Yacine" Laghmari
SverigeMalkolm "bonkar" Rench
SverigeLeo "Leo" Jannesson
SverigeWilliam "draken" Sundin
SverigeFilip "Goffe” Gauffin


Artikelbild: Guild Esports

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..