×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

nitr0 ryktas lämnas Counter-Strike — ska satsa på Valorant

1
Enligt uppgifter till ESPN Esports så kommer Nicholas "nitr0" Cannella inte att leta efter ett nytt CS-lag. Enligt uppgifterna kommer istället den före detta Team Liquid-spelaren att satsa på Valorant.
För lite mer en vecka sedan stod det klart att Nick "nitr0" Cannella var ute ur Team Liquid. Den 24-åriga spelaren har varit en del av laget ända sedan organisationen startade sitt CS-projekt under början av 2015. Under den största av tiden i laget har nitr0 agerat IGL och ledde laget till ett stort antal turneringsvinster. Speciellt under 2019 där de vann hela sju turneringar och även Intel Grand Slam.

Det ser dock inte ut som den numera rutinerade ledaren inte kommer att leta efter ett nytt CS-lag. Detta om man vill tro på de uppgifter som har landat hos ESPN Esports. Enligt uppgifterna så kommer 24 år gamla spelaren istället att byta spel till Valorant. Samma uppgifter menar också att ett flertal stora organisationer har hört av sig till nitr0 för göra honom en del av deras Valorant-lag.


Artikelbild: ESL

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..