×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Allmänt

JasonR nästa CS:GO-pensionär att satsa på Valorant — klar för FaZe Clan

1
Antalet pensionerade CS:GO-spelare som är klara för lag i Valorant fortsätter att öka. Den senaste i raden är Jason "JasonR" Ruchelski som är klar för FaZe Clan och blir därmed organisationens första Valorantspelare.
Under torsdagseftermiddagen annonserade Faze Clan att de signat sin första Valorantspelare. Före detta Optic Gamingspelaren och populäre streamern Jason "jasonR" Ruchelski har skrivit kontrakt med organisationen och kommer att agera lagkapten för laget. Att han nu är klar för FaZe Clan innebär mest troligt att JasonR helt kommer att pensionera sig från CS:GO. Sist han spelade i ett lag var 2017 då han agerade stand-in i Optic Gaming.

Det går också att dra paralleller till när 100 Thieves för ett par veckor sedan gjorde klart med Spencer "Hiko" Martin. En spelare som, precis som JasonR, inte spelat i ett lag på ett bra tag och istället satsat på streaming. Båda två är stora på plattformen Twitch där de har tusentals följare.

Kort efter att offentliggörandet att man satsar på Valorant valde FaZe också att presentera ytterligare en spelare till sitt lag. JasonR får direkt sällskap av Overwatchsspelaren Corey "Corey" Nigra. Corey, som var med och vann Overwatch World Cup 2019 med USA, spelade senast i Washington Justice men meddelade i maj att han skulle sluta med Overwatch och helt gå över till Valorant. Vilka de tre övriga spelarna blir är ännu inte klart.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..