×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

friberg ute ur NiP — REZ ersätter

24
En bomb har släppts — NiP Gaming gör kärnfyran till en kärntrio när Adam "friberg" Friberg får lämna. In i laget kommer Fredrik "REZ" Sterner från Epsilon.
Efter närmare fem år i laget har Adam "friberg" Friberg lämnat NiP Gamings startfemma. Detta offentliggjorde organisationen själva under måndagskvällen. Friberg har varit en del av femman sedan Ninjas in Pyjamas återvände i samband med lanseringen av CS:GO, och var högt deltagande i den fenomenala 87-0-streaken de öppnade den nya titeln med.

Utöver en hel radda av turneringsvinster har Friberg en extra nämnvärd medalj runt sitt bröst — ESL One Cologne 2014, turneringen där "tredje gången gillt" anammades av den svenska femman i major-sammanhang. I turneringen var Friberg en extremt bidragande faktor till titeln, och klassades av många som turneringens mest värdefulla spelare.

REZ kliver in

För att fylla utrymmet Friberg lämnar efter sig har NiP Gaming vänt sig till Fredrik "REZ" Sterner. Den extremt uppmärksammade 19-åringen har det senaste året setts spela för Epsilon. Sterner var en av de som nämndes flest gånger när HLTV.org frågade toppspelare om vem som kommer att bryta ut under 2017, och det ser definitivt ut som att det är just det som händer.

"Jag är extremt glad över att få möjligheten att spela för NiP. Det är en dröm för varje spelare som jobbar mot att nå toppscenen. Tillsammans med NiP-laget tror jag starkt på att vi kan nå toppen. Att återförenas med draken är också något jag verkligen ser fram emot då han länge har varit en lagkamrat och en nära vän. Jag är peppad på att fortsätta min karriär tillsammans med honom och de andra killarna i NiP", berättar Sterner via organisationens hemsida.

I NiP Gaming kommer REZ att få möjligheten att spela med den kärntrio som består i laget, men också en tidigare lagkamrat. William "draken" Sundin, som var Sterners lagkamrat i bland annat Epsilon, rekryterades av NiP Gaming tidigare i år. Om detta är ett vinnande recept får framtiden visa för följande femma.

NiP Gaming

Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige William "draken" Sundin
Sverige Fredrik "REZ" Sterner

46 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 46 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..