×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Counter-StrikeCSSverige

NiP missar sin andra raka majorturnering efter förlust mot Space Soldiers

-11
Det som absolut inte fick hända har hänt. Ninjas in Pyjamas har misslyckats med att kvalificera sig för den europeiska minorturneringen, därmed står det även klart att det inte blir någon majorturnering för dem i polska Krakow i sommar.
För den andra matchen i rad spelade NiP Gaming i kväll med kniven mot strupen då de ställdes mot turkiska Space Soldiers, detta i och med de två inledande förlusterna under det pågående kvalet. Inte blev det bättre av att Space Soldiers öppnade klart starkast då matchen inleddes på Cobblestone, med det turkiska laget som anfallare. NiP fick se sina motståndare rusa upp till ledning med 9-0 innan svenskarna kunnde vinna sina första två rundor i matchen. Fyra rundor senare och NiP stod inför en sju rundor hög uppförsbacke till det att lagen skulla byta sidor.

Situationen blev inte alls bättre då Space Soldiers säkrade sin andra pistolrunda i matchen. NiP lyckades dock vinna den efterföljande rundan och skaffade sig med det en teoretisk möjlighet att påbörja en upphämtning. Någon sådan blev det dock inte. Space Soldiers vann fyra raka rundor och tog med det hem matchen med 16-5.

Sverige NiP vs. Turkiet Space Soldiers

Tufft redan från början

Ninjorna fick en mardrömsstart på kvalturneringen då de förlorade mot finska iGame i öppningsomgången. Tuffare skulle det dock bli. I den andra omgången väntade Red Reserve, som nyligen värvade det svenska laget passions. Matchen blev ett riktigt platt fall för NiP som fick se sig besegrade med förkrossande 4-16, detta efter att ha förlorat den första halvan av Cobblestone med 3-12. Tredje gången gillt det heta, och så blev det för NiP som i den tredje omgången besegrade landsmännen i Epsilon. Det blev dock en riktigt jämn historia som avgjordes först i den sista rundan.

Sverige NiP vs. Finland iGame
Sverige NiP vs. Sverige Red
Sverige NiP vs. Sverige Epsilon

Vinsten mot Epsilon blev med andra ord NiP Gamings enda framgång i detta stängda minorkval. Med tre förluster och en vinst har laget spelat färdigt. Uttåget innebär alltså att det nu står klart att NiP missar sin andra raka majorturnering. Det en gång så framgångsrika svenska laget missade även majorturneringen i Atlanta efter att de förlorat stort mot det på papperet klart svagare ryska laget Vega Squadron.

Vad ska NiP göra för att komma tillbaka till toppen?

2282 personer har röstat

66 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 66 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..