×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

NiP låter pyth lämna efter två månader på bänken

2
Kontraktet har rivits i förtid, och Jacob "pyth" Mourujärvi är free agent för första gången på närmare ett och ett halvt år.
Jacob "pyth" Mourujärvi gick med i NiP Gaming strax innan nyårsafton 2015-2016, och spelade med laget i lite mer än ett år — med ett par månaders frånvaro på grund av handskada. I mitten av mars ersattes han dock av William "draken" Sundin, men Mourujärvi hindrades från att leta nytt lag då han fortfarande hade ett kontrakt med NiP.

Nu har kontraktet löpt i förtid, detta efter att spelaren och organisationen kommit fram till någon slags överenskommelse. Detta betyder att Mourujärvi är en så kallad "free agent" och har rätten att skriva kontrakt med andra organisationer. Under sin tid på NiP-bänken har han bland annat spelat Copenhagen Games, där hans mixlag dreamchasers slutade på en respektabel andraplats.

Detta innebär ingen förändring för NiP Gamings startfemma, som fortfarande ser ut som följer.

NiP Gaming

Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige William "draken" Sundin

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..