×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Friberg i kottkrig med barn på SVT

1
Vem gillar inte att se esport i rutan? Ikväll var det dags för NiP-stjärnan Adam "friberg" Friberg att inta TV-rutan och jobbet som barnvakt. Hur det gick? Se själva!
I kväll gick den vanligtvis NiP-spelande Adam "friberg" Friberg bokstavligen bananas i TV-rutan då han medverkade i kanalen SVT:s programserie "Kändisbarnvakten". I det totalt 28 minuter långa programmet följer vi fyra barn som spänt väntar på världsstjärnan under DreamHack Masters i Malmö förra året för att ha en heldag tillsammans.

I programmet får vi se bland annat se hans matlagning- och lek-skills och även ta del av en liten rundtur i lägenheten hemma i Göteborg. Det hela avslutas med ett misstänkt lik CS:GO-aktivitet i form av ett kottkrig där han tillsammans med barnen skall ta över ett pris, en banan. Minst sagt underhållande!


KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT SE AVSNITTET




Bild: SVT/Twitter

Hade fribbe fått passa dina barn?

1764 personer har röstat

22 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 22 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..