×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tournaments open for registration

Counter-StrikeCSSverige

draken klar för NiP: "En dröm som går i uppfyllelse"

18
Ryktena stämde — William "draken" Sundin plockar en tröja i NiP Gaming medan Jacob "pyth" Mourujärvi tar plats på bänken.
Nu står det klart att NiP Gaming gör sin första riktiga spelarförändring på över ett år. Epsilon-spelaren William "draken" Sundin har nämligen offentliggjorts som lagets nyrekryt, vilket knuffar ner Jacob "pyth" Mourujärvi till en plats på bänken.

Ovan nämnda spelarbyte ryktades redan tidigare under dagen. Organisationen tycks inte ha ödslat någon tid på att vela, utan valde att göra förändringen officiell bara några timmar senare.

I samband med offentliggörandet nämner draken själv att det är en dröm som gått i uppfyllelse att spela för det legendariska laget. Det var dock ingen långdragen dröm, då han för bara något år sedan fick sina första framgångar med Epsilon-kärnan, som då gick under namnet Cringe Gods.

"Att bli upplockad av Ninjas in Pyjamas är en dröm som går i uppfyllelse. För ett år sedan tävlade jag på Faceit och kvalade in till minorn i Bukarest. Sedan dess har jag jobbat hårt på att bli bättre och jag tror att jag kan ha en stark in-game-påverkan i NiP. Även om laget har haft det kämpigt det senaste är de fortfarande ett av världens bästa lag, och jag är glad över att ha blivit erbjuden den här möjligheten. Jag ser fram emot att komma igång och bevisa min plats i laget", uttalar sig draken på NiP:s hemsida.

Mourujärvi gick med i NiP Gaming under mellandagarna 2015 och var bland annat med och vann DreamHack Masters Malmö och IEM Oakland förra året. Dessa vinster betyder dock inte att hans tid i NiP varit enkel. Han missade sin första majorturnering med laget och var även med om magslaget att elimineras i gruppspelet på följande ESL One Cologne-major.

pyth
pyth får kliva ner från NiP:s startfemma.


Under hösten missade han även tre månader i toppskiktet då han var inaktiv på grund av en handskada. Den mest förödande upplevelsen lär dock ha varit kvalet till Eleague Major 2017, där laget slogs ut efter en tung förlust mot uppstickaren Vega Squadron.

NiP Gaming

Sverige Patrik "f0rest" Lindberg
Sverige Adam "friberg" Friberg
Sverige Christopher "GeT_RiGhT" Alesund
Sverige Richard "Xizt" Landström
Sverige William "draken" Sundin

Sverige Björn "THREAT" Pers (Coach)
Sverige Jacob "pyth" Mourujärvi (Inaktiv)

Detta innebär att Epsilon, som nyligen rekryterade Karl-William "kalle" Haraldsen för att äntligen återfå en spikad femma, är tillbaka på osäkert vatten. Följande fyra spelare återstår.

Epsilon

Sverige Fredrik "REZ" Sterner
Sverige Fredik "freddieb" Buö
Sverige André "BARBARR" Möller
Norge Karl-William "kalle" Haraldsen

44 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 44 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..