×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Norden

Fiat blir sjätte laget till Yalla! Cup-slutspelet

1
Under lördagen spelades den sjätte veckofinalen till Yalla! Cup. För andra gången blev det ett danskt lag som säkrade sin plats i slutspelet, Fiat. Mycket tack vare deras spelare Kasper "lilja" Lilja som under den sista kartan fick 33 frags.
Den sjätte veckan av Yalla! Cup är färdigspelet, därmed har ännu ett lag tagit sig vidare till slutspelet som spelas i början av mars. Efter många om och men så blev det klart att det blev ett till danskt lag i slutspelet, Fiat. De ställdes i finalen mot Bbyshark som vi har sett spela ett flertal veckofinaler tidigare. Det danska laget lyckades dock ta hem matchen efter två raka kartor, 16-9 på Nuke och 16-10 på Overpass.


0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..