Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Undersökning efter Snack Pot Battle of the Streamers

2
Nu är Snack Pot Battle of the Streamers över, och för att knyta ihop säcken tänkte vi följa upp med en hederlig undersökning kring de som gjorde hela projektet möjligt.
Ja, det blev en händelserik säsong av Snack Pot Battle of the Streamers, som ju avslutades via en rejäl nagelbitare under DreamHack Summer 2017. För att avrunda turneringen tänkte vi helt enkelt göra en marknadsundersökning.

Några av er kanske minns den mystiska undersökning vi gjorde innan projektet ens offentliggjordes. Nu är det dags att genomföra en liknande sådan, som är gjord främst för att se om vi lyckats nå ut till er användare. Undersökningen tar bara någon minut att genomföra, och varje bidrag uppskattas extremt mycket!

Undersökningen är avslutad.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..