Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Fyra lag blir två i kvällens Battle of the Streamers-avgörande

1
Ikväll avgörs de sista gruppspelsmatcherna i Snack Pot Battle of the Streamers, där två av fyra återstående lag skall knipa de sista slutspelsplatserna.
Team YZNb vann grupp A medan Team chapMAD knep en plats till semifinal från gupp B. Samtidigt har Team Drayswe och Team Roxyproxxy eliminerats ur Snack Pot Battle of the Streamers, vilket betyder att det endast återstår fyra lag i kampen om de två sista platserna till semifinal.

Kvällen bjuder på gruppavgörande i respektive grupp, där lagen BNTlol och EmiliaHult ställs mot varandra om avancemang från grupp A, medan den senare delen av kvällen ser CartmenS och Gabbie slåss om samma sak.

Sverige BNTlol vs. Sverige EmiliaHult
bnt, othiss, tabz, st^, kevzy
HULT, absurdHS, -nastyy, InzaNe, Flawwe
Sverige CartmenS vs. Sverige Gabbie
CartmenS, niNus, Olsson, mozyxD, forsanxD
Gabbie, Pinqu, JohanssoN, Kallberg, onscreen

Vinnaren av den första matchen kommer att ställas mot chapMAD-femman i nästa veckas semifinal, medan vinnaren av den sistnämnda ställs mot Team YZNb.

Självklart kommer ovanstående matcher att livesändas, och i vanlig ordning är det Fredrik "slop3" Wahlstedt som kommer att kommentera. För andra gången i turneringen kommer Eddie "Eddieboy" Friberg att göra honom sällskap i Snack Pot-studion. Streamen som gäller är, precis som vanligt, slop3s Twitch-kanal.

6 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 6 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..