Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

Grupp B debuterar i Battle of the Streamers ikväll

1
Det har blivit dags att inviga den andra gruppen i Snack Pot Battle of the Streamers, och under kvällen ser vi chapMAD, Roxyproxxy, CartmenS och Gabbie lira sina öppningsmatcher.
De två första veckorna av Snack Pot Battle of the Streamers dedikerades till grupp A, där vi till sist såg YZNb knipa förstaplatsen medan Drayswe eliminerades. Ett sista avgörande återstår i sagda grupp, men innan dess skall grupp B påbörjas — och det sker ikväll.

Grupp B består av chapMAD, Roxyproxxy, CartmenS och Gabbie, som under kvällen kommer att spela en match var för att avgöra gruppens första omgång. Kvällens första möte blir mellan chapMAD och CartmenS, detta klockan 18:00. Så snart den matchen är över kommer Roxyproxxy och Gabbie att spela sin match, en match med en estimerad starttid runt 20:00. Det rekommenderas dock inte att förlita sig på det klockslaget, då den första matchen kan pågå antingen längre eller kortare än estimerat.

Sverige chapMAD vs. Sverige CartmenS
chapMAD, MistFire, Luddie, PALM1, widda
CartmenS, niNus, Olsson, mozyxD, forsanxD
Sverige Roxyproxxy vs. Sverige Gabbie
Roxyproxxy, Dne, Stenberg, LaseerQ, Cenda
Gabbie, Pinqu, JohanssoN, Kallberg, onscreen

I vanlig ordning kommer man att kunna avnjuta ovanstående matcher via Fredrik "slop3" Wahlstedts stream, där den svenska profilen och initiativtagaren kommer att kommentera tillsammans med Eddie "Eddieboy" Friberg under kvällen.

3 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 3 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..