Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Fragbite

yzn krossar BNTlol — kniper första platsen till Battle of the Streamers-slutspelet

3
Det blev en ensidig serie när grupp A:s vinnare korades. Det är YZNb som med tydliga siffror övermannat BNTlol.
Efter att EmiliaHult eliminerat Drayswe var det dags för grupp A-finalen att spelas, där förra veckans vinnare — YZNb och BNTlol — skulle kriga om den första slutspelsplatsen i Snack Pot Battle of the Streamers. Det blev dock en mer ensidig serie än väntat.

Den inledande kartan var Mirage, där yzn och hans "änglar" knep hela tolv rundor som det anfallande laget inför halvtid. BNTlol svarade med en vunnen pistolrunda, och fick ihop fyra rundor i den andra halvan. Det var dock långt ifrån tillräckligt, och yzn avgjorde kartan med 16-7.

Någon ny historia presenterades inte på följande Train, då yzn:s mannar återigen tog snabbt kommando. Denna gång gick de upp i en 7-0-ledning som CT innan BNTlol och hans lagkamrater svarade. Det blev dock återigen ett extremt ensidigt resultat i halvtid — 13-2 till yzn — vilket snart ledde till "gg".

Sverige BNTlol vs. Sverige YZNb
BNTlol: bnt, othiss, tabz, st^, kevzy
YZNb: yzn, courty, noel, GAME, havren

Vill man kika på VOD:en från dagens matcher gör man det via Fredrik "slop3" Wahlstedts Twitch-kanal.

Med andra ord är det YZN och hans armé som kniper den första av totalt fyra slutspelsplatser, medan Drayich är det första profillaget att elimineras. Nästa steg i grupp A blir avgörandet mellan BNTlol och EmiliaHult, men innan den matchen sker kommer vi att få skåda de två öppningsomgångarna i grupp B. Mer information om den gruppen kommer i sinom tid, men vad som är säkert är att grupp B:s första omgång spelas på onsdag den 24 maj.

10 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 10 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..