×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Stor uppdatering till Erangel — nytt fordon och ledge grap till pubg

1
I det senaste utvecklarbevet för PUBG ser vi en rad stora förändringar, en ny visuell uppdatering kommer till Erangel, ett nytt amfibiefordon är på ingång och ledge grab kommer in i spelet. Uppdateringen till Erangel går att spela på PUBG:s testserver redan nu i helgen.
I gårdagens utvecklarbrev gick PUBG corporation ut med att Erangel kommer få en visuell uppdatering för att få upp den till samma kvalité som de övriga kartorna. Uppdateringen har inget officiellt datum satt för när den kommer till de vanliga servrarna men en testversion finns att testa på testservern redan nu i helgen. Uppdateringen är enbart visuell och exempel går att se i videon ovan.

Övriga ändringar som är på väg in i spelet är ett nytt amfibiefordon som kallas BRDM. Det är ett välskyddat fordon som alltså både kan köra på land och i vatten. Den absolut största speländringen som annonserades är dock förmågan att kunna hoppa och ta tag i kanter på byggnader och föremål, så kallad ledge grab. Detta kommer göra så att spelare kan ta sig till platser som de inte kunna tidigare och öppnar upp för fler möjligheter. Uppdateringen som helhet går att läsa här.


Artikelbild: PUBG corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..