×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Ryssland

Na'Vi med stora förändringar i sitt PUBG-lag

1
Efter en dålig inledande fas av PEL har nu Natus Vincere valt att göra stora förändringar i sitt PUBG-lag. De väljer att byta ut tre av fyra spelare.
Efter en minst sagt besvikande första fas i PUBG Europe League där laget slutade på en 14:e plats av 16 lag har Natus Vincere gjort spelarförändringar. Laget gör sig av med Dmitriy "Recrent" Osintsev, Sasha "BatulinS" Batulin och Artyom "Sadovnik" Danilyuk. En av ersättarna blir Arseniy "ceh9" Ivanychev, som tidigare spelade i Jokers. Han görs sällskap av den före detta Red Diamonds-duon Andrey "BestoLoch-" Ionov och Roman "Adouz1e" Zinoviev.

Med den nya uppställningen ser Na'vi riktigt farliga ut. Hur farliga de är får vi se först under PEL Kick-off Cup om drygt två veckor. Där ser vi dem möta topp 16 från PEL Contenders och sina övriga motståndare från PEL.


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..