×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

USA

Shrimzy går med i Ghost Gaming

1
Tristan "Shrimzy" Nowicky, som visade framfötterna under NPL Royale där han och hans Overconfident tog hem en tredjeplats har nu gått med Ghost Gaming. Ghost kämpar för närvarande för att stanna kvar i NPL då laget i skrivande stund ligger på en tolfteplats.
Ghost Gaming gick under måndagsnatten ut med att de har värvat Tristan "Shrimzy" Nowicky till deras Players Unkown's Battlegrounds lag. Laget har i skrivande stund fem aktiva spelare i sin uppställning, om och vem Shrimzy ersätter i Ghost är ännu osäkert då ingen info kring detta är släppt. Det kan vara så att laget väljer att ha fem spelare i laget och skiftar vilka fyra som spelar beroende på spelstil.

Shrimzy är ett relativt nytt namn inom PUBG då hans tidigare prestationer inte har varit särskilt imponerande men har stadigt visat bättre och bättre resultat. Hans största bedrift hittills är den tidigare nämnda tredjeplaceringen under NPL Royale i helgen. Innan dess har han placerat sig sjua i OGA PUBG PIT Invitational med laget BRUGS.



Artikelbild: Ghost Gaming
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..