×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Sjätte finalplatsen på spel i morgondagens veckofinal

1
I lördagens veckofinal har vi både återvändare från tidigare kval som vill bevisa att de hör hemma i finalen samt nya ansikten som vill visa vad de kan. Going Quantums akademilag är ett av de nya tillskotten som tog hem andra platsen i torsdagens kval och vill visa att de också kan ta sig till final.
I båda veckokvalen var det väldigt jämnt runt den magiska åttondeplatsen som innebär kval till veckofinalen. I tisdagens kval var det enbart 8 poäng som skiljde Prima eSport och FuryMental Gaming åt, och det var inte mycket längre ner till tiondeplatsen. I torsdagens kval skiljde det endast 16 poäng mellan Goagubbar och How2Play. I toppen av båda kvalen var det lite mer avstånd mellan lagen, men inte mycket så det bådar för en väldigt tight och jämn veckofinal imorgon.

Lördagens veckofinal sändningsteam består återigen av Luke "Saiint" Rogers som sätter ton till spelet samtidigt som Kye Colquhoun sköter allt som har med produktionen att göra. Sändningen startar precis som vanligt 12.00 och ni kan se allt på Fragbites twitch kanal twitch.tv/fragbite.



Följande 16 lag gör upp om den sjätte finalplatsen

flipptease
Who Are You
YMCA Academy
Conquer Gaming
Wedemgirls
Tikka eSports
RapGodz
Prima eSport
Vi Vet Inte
Going Quantum Academy
MJ-Academy
GoaGubbarReserver
FuryMental Gaming
uMx Gaming
ICA-Banken
Goagubbar

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..