×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Norden

Last Crew helt dominanta i lördagens veckofinal

1
I lördagens veckofinal hade inget lag något att sätta upp mot Last Crew som totalt dominerade med tre kartvinster, en andraplacering och en femteplats. Detta resulterade i att de fick nästan dubbelt så många poäng som deras närmsta utmanare.
Last Crew var ostoppbara i andra veckans kvalfinal, de lyckades vinna tre utav fem kartor samtidigt som de totalt plockade på sig minst 11 frags per karta och landade totalt på 70 i slutändan. Med inga placeringar utanför topp fem över alla kartor och alla dessa frags fick Last Crew hela 2860 poäng medan deras närmsta motståndare i form av Team Norr samlade ihop 1500. Vilket betydde att Last Crew nästan dubblerade poängen mot deras närmsta utmanare.

Veckans kval spelas återigen idag (tisdag) samt torsdag, dagens kval är fullt men det finns fortfarande plats i torsdagens kval. Klicka på "Anmäl dig här!" nedanför detta stycke för att anmäla dig och ditt lag till veckans kval. För kommande veckors kval kan ni klicka på den relaterade artikeln lite längre ner, där finns all info för alla kvalen som hålls.


Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..