×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Auzom Premier League säsong tre inställd

1
Under lördagen gick Auzom ut med beskedet att de ställer in säsong tre av deras Auzom Premier League (APL). Anledningen till beslutet är för närvarande okänd men Auzom säger i pressmeddelandet att de inte är klara med PUBG och kommer komma tillbaka.
APL säsong tre som var planerad att dra igång under hösten har blivit inställd efter att arrangören Auzom under lördagen skickade ut ett pressmeddelande. En anledning till varför ligan ställs in är okänd och det enda som nämns är att de under de nuvarande omständigheterna inte kan leverera en tillräckligt bra turneringsupplevelse för deltagarna. Auzom lovar dock att detta inte är slutet för deras engagemang inom esport och Playerunkown's Battleground.

Auzoms historia inom PUBG startade i slutet av 2017 med den första säsongen av APL och de har sen dess arrangerat en ytterliggare säsong av APL, två omgångar av deras "Nations Cup" samt enstaka instanser av mindre turneringar. Turneringsarrangören har fortfarnde planer för framtida satsningar inom PUBG-scenen, vad för typ av planer det är ännu oklart.. Pressmeddelandet som helhet går att läsa här.


Artikelbild: PUBG Corporation
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..