×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Världen

PUBG patch 23 når testservern

0
Uppdatering nummer 23 har anlänt till testservern och har med sig en del godsaker, 50 vs 50 matcher, nytt vapen och ändringar till den blå zonen för att nämna några.
I dagens uppdatering till testservern får vi först och främst ett nytt vapen, närmare bestämt Skorpion, en 9mm automatisk pistol. Den har dock mer gemensamt med en Micro Uzi än pistolerna. Med plats för sikte (endast red dot), grepp, stock (Micro UZI stock), utökat magasin och ljuddämpare är tanken att den ska vara ett ultimat närstridsvapen. Magasinet har plats för 20 kulor i standardutförande och 40 med ett utökat magasin.

Det kommer även ändringar till den blå zonen, med ändringarna kommer det bli enklare att se fiender som försöker ta sig in i zonen. Ett nytt spelläge tillkommer även kallad "War Mode: Conquest" där alla 100 spelare delas upp i två lag, dvs. 50 vs 50. Lagen kommer att kämpa om att kontrollera olika objektiv inom ett område och får poäng baserat på hur länge de håller dem, när tiden går ut är det laget med högst poäng som vinner. För kompletta patchnotes klicka här.


Artikelbild: PUBG Corporation
Ad
Philips OneBlade

5 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 5 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..