×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Europa

Team Reciprocity plockar upp The Reckoning

1
Kvartetten bestående av Romain "Shiv" Hermann, Adrian "Haxete" Blom, Keiron "Scoom" Prescott och Raphael "Raphyyy" Pereira har hittat ett nytt i hem i Team Reciprocity. Laget är för närvarande aktiva i GLL säsong tre där de just nu är på en åttondeplats.
Spelarna har varit utan organisation sen i början av september och har spelat under namnet "The Reckoning", de är för tillfället på en åttondeplats i Europeiska GLL med strax över 200 poäng upp till kvalplats för finalerna. De mest välkända ansiktena är utan tvekan Keiron "Scoom" Prescott som tillsammans med Team Liquid tog hem en andraplacering under PGI i somras. Den andra är Adrian "Haxete" Blom som är lagets ända svensk och tidigare hemmahörande i Faze Clan som etablerade sig tidigt som ett av de absoluta topplagen inom PUBG.

Förutom de två stora namnen i Haxete och Scoom har vi Romain "Shiv" Hermann och Raphael "Raphyyy" Pereira. Shiv har tidigare spelat för Team Vitality där de lyckades placera sig som bäst trea under GLL säsong två. Raphyyy spelade för Method innan och har som största bedrift hittills en femteplats under Starseries säsong två i början av september. Nästa gång vi ser Team Reciprocity spela är nästa veckas omgång av GLL där de kämpar om att kvala in till finalerna.
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..