×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Nu live: "Sanhok Forty-Fivers"-event i PUBG

2
Playerunknown's Battlegrounds senaste tidsbegränsade event-mode kommer att vara på den 4x4 kilometer stora Sanhok-kartan. 80 spelare droppas på kartan och slåss om vinsten
De enda vapen som kommer att finnas tillgängliga är de som är kompatibla med blue-boxed .45-ammunition. Detta event innebär att du som spelare är begränsad till Tommy Guns, Win94s, R45s och P1911s. Care-packages kommer att innehålla Vectors, 0.45 ACP rounds, level 3-gear och lite andra användbara föremål.

Den säkra zonen börjar i en liten storlek och är synlig från början av matchen. Vädret kommer att vara inställt på mulet. Den röda zoner är inaktiverad liksom möjligheten att ta livet av sina lagkamrater. Om du spelar på de nordamerikanska-, europeiska- eller asiatiska servrarna kan du välja tredje- eller förstapersonsperspektiv under eventet. Om du däremot skulle spela via någon annan server utöver dessa kommer du endast kunna spela i TPP.

Eventet är tillgängligt till och med 16:00 den 6 augusti
pubg.com


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..