×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

Ninjas in Pyjamas släpper Borg — skapar sekundärt PUBG-lag

1
Efter noga övervägande har Ninjas in Pyjamas bestämt sig för att släppa Stian "Borg" Stakset från sitt PUBG-lag. Resterande spelare stannar kvar, men kommer inte att spela i samma lag då Oliver "ollywood" Tell fått i uppdrag att skapa ett sekundärt lag.
I slutet av 2017 offentliggjorde Ninjas in Pyjamas sitt lag inom Playerunknown's Battlegrounds. Nu har spelarna och organisationen valt att göra förändringar i laget efter en inkonsekvent tid. Dock kommer organisationen numera inte bara husera ett PUBG-lag, utan bygger nu ett sekundärt sådant.

Efter noga övervägande har NiP valt att släppa norska Stian "Borg" Stakset från sitt kontrakt. Samtidigt söker Drew "Sweaterr" Miser och Karl "Ekkz" Kallevik efter två nya spelare för att avrunda laguppställningen. Svenska Oliver "ollywood" Tell kommer att fortsätta med ninjorna, men under en sekundär tagg där han skapar ett nytt lag.


Organisationen tackade Borg för sin tid i laget
nip.gl


Artikelbild: Ninjas in Pyjamas
Ad
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..