×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Danmark

FaverishTV lämnar Copenhagen Flames — låter resterande spelare söka sig vidare

2
Jeff "FeverishTV" Langvad och Ali "PONYRIDEREn" Bdair har bett om att bli släppta från sina kontrakt med Copenhagen Flames. Nu söker sig även Andreas "hamster" Poulsen och Asbjørn "bjorN" Strøm vidare.
Ytterligare ett lag i Playerunknown's Battlegrounds har valt att gå skilda vägar efter ett misslyckat försök att kvalficiera sig till PUBG Global Invitational 2018. Jeff "FeverishTV" Langvad bestämde sig för att lämna Copenhagen Flames vilket ledde till att även Ali "PONYRIDEREn" Bdair bad om att bli släppt från sitt kontrakt med organisationen.

De två återstående spelarna, Andreas "hamster" Poulsen och Asbjørn "bjorN" Strøm, har nu öppet via sociala medier gått ut med sin önskat att finna ett nytt lag. Båda spelarna är fortfarande bundna till Copenhagen Flames, men har fått tillåtelse att söka efter andra möjligheter.

Både bjorN och hamster har lagt upp poster via Twitter
Twitter


Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..