×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Sverige

PUBG-laget Tinderguld tappar två spelare

2
I dagarna har två spelare lämnat det svenska PUBG-laget Tinderguld. De som lämnat är Martin "mrtn" Sterley och Johan "Taylor" Taylor.
Tinderguld har under en längre tid har tävlat mot den absoluta toppen inom PUBG. Laget har bland annat deltagit i GLL Season 2 där säsongen avslutades på en 13:e plats, bland de europeiska lagen.

Först ut att meddela sin sorti från laget var Johan "Taylor" Taylor som i tisdags meddelade att han inte längre var en del av Tinderguld. Spelaren gick även ut och berättade att han kommer fortsätta söka nya utmaningar och att erbjudanden från både europeiska och nordamerikanska lag kommer att övervägas.

Bara dagen efter följde Martin "mrtn" Sterley upp med att berätta att även han lämnar laget. Dock meddelar Sterley att han inte längre kommer att tävla i PUBG - han har helt enkelt inte tid för det längre.

Taylor söker efter nya utmaningar i både Europa och Nordamerika
Twitter
mrtn berättar via sin Twitter att han nu kommer sluta tävla i PUBG
Twitter

Artikelbild: PUBG Corp
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..