×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Exklusiva skins till PUBG Global Invitational-besökarna

1
Alla som besöker PlayerUnknown’s Battlegrounds Global Invitational 2018 kommer att få exklusiva skins i spelet.
Mellan den 25-29 juli kommer 20 av världens bästa PUBG-lag att ställs mot varandra i jakten på en del av prispotten som ligger på två miljoner dollar. Turneringen tar plats i Mercedes-Benz Arena i Berlin, Tyskland, och PUBG Corp har utlovat exklusiva skins till besökarna. Varje dag kommer en del av ett skin-set att delas ut. Det vill säga att man som besökare måste vara på plats under hela evenemanget för att få hela setet. Skin-setet går under namnet ”Westeland Collection” och innehåller fyra delar.

Hela
Hela "Westeland Collection"-setet. Bildkälla: pubg.com

Besökare kan välja olika former av biljetter under besöket, men samtliga ger samma set-delar. Den dyrare biljetten utlovar dock en exklusiv ”VIP-upplevelse” i arenan vilket bland annat innebär en premium lounge. Den dyrare biljetten går för ungefär 666 svenska kronor och den billigare varianten kostar ungefär hälften av detta pris.

Läs mer om setet och turneringen här
pubg.com

Artikelbild: PUBG.com
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..