×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Philips OneBlade Cup

Nu ska det avgöras — Philips OneBlade Cup når slutspel

3
Efter tio intensiva kvalveckor har 144 lag kvalificerat sig för finalveckan av Philips OneBlade Cup, var 50 000 kronor och ett gäng OneBlades står på spel. Här är det viktigaste ni behöver veta inför finalerna.
Philips OneBlade Cup har under de tio kvalveckorna lockat 742 stycken lag, det innebär nästan 3 000 spelare. Av dessa har 144 lyckats kvalificera sig för finalveckan, där det ska avgöras vilket lag som tar hem titeln och förstapriset på 20 000 kronor.

Bland de 144 lagen är det 20 stycken som sticker ut, nämligen de som har vunnit respektive lobby under de tio kvalveckorna. Dessa presenteras i listan här nedanför.


Finalveckan av Philips OneBlade Cup inleds med åttondelsfinaler måndag den 25 juni. Dessa avslutas sedan dagen efter. Onsdag den 27 juni har det blivit dags för kvartsfinaler och på torsdagen väntar semifinalerna. Väl framme på fredag - den 29 juni - har det så äntligen blivit dags att kora vinnarna av Philips OneBlade Cup. Samtliga lag som har tagit sig så här långt i turneringen kommer att belönas med fyra stycken Philips OneBlade per lag.

Givetvis kommer hela finalveckan att livesändas. Vill ni följa matcherna gör ni det genom att besöka twitch.tv/fragbite.

Finalvecka – Philips OneBlade Cup

25-26 juni, 19:00 – Åttondelsfinaler (Ni kan ange vilken dag ni föredrar att spela vid registreringen)
27 juni, 19:00 – Kvartsfinaler
28 juni, 19:00 – Semifinaler
29 juni, 19:00 – Turneringsfinal
Förutom ära och berömmelse står hela 50 000 kronor och ett gäng Philips OneBlade på spel under finalveckan. Här nedanför hittar ni mer information om hur prisfördelningen ser ut.
Prisfördelning

1. 20 000 kronor
2. 10 000 kronor
3. 5 000 kronor
4. 3 000 kronor
5-8. 2 000 kronor
9-12. 1 000 kronor

* Priserna är angivna före skatt.

Samtliga lag som når fredagens turneringsfinal vinner fyra stycken Philips OneBlade.
Har ni kvalificerat er för finalveckan?

Om ditt lag har kvalificerat sig för finalveckan ber vi er att besöka turneringssidan redan nu. Där hittar ni bland annat de uppdaterade reglerna och det är även där som ni registrerar ert lag med en korrekt laguppställning.

Tack till alla som har deltagit i Philips OneBlade Cup och stort lycka till önskar vi alla slutspelsklara lag!
Ad
Philips OneBlade

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..