×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig
Philips OneBlade

Världen

Twitch lägger till ytterligare filter för PUBG

1
Plattformen Twitch har lanserat nya funktioner för att hjälpa dig att hitta den perfekta Playerunknown's Battlegrounds-sändningen.
Det populära battle royale-spelet har nya filteralternativ på Twitch, vilket gör det möjligt för dig som tittare att filtrera vilket game mode du vill kolla på. Även en funktion där du kan välja hur sent in i matchen du vill kolla har lagts till. I det anpassade filtret kan du bestämma om du vill kolla på solo-, duo- eller squad-matcher samt filtrera om du bara vill se slutet på en match vilket innebär att du kan välja att bara se sändningar med 25 levande.

Detta innebär att tittarna kan hoppa över den inledande delen av matcher, looting och så vidare, för att bara se på de spännande delarna. Även om vissa fortfarande gillar att titta på hela matcher är detta ett superbra alternativ för de som bara vill kolla på vissa delar eller kanske bara är intresserade av ett speciellt game mode. Twitch kan eventuellt lägga till fler alternativ i framtiden för att ytterligare hjälpa oss tittare.

Twitch visar hur det fungerar
Twitter
Philips OneBlade

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..