×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Meta

Codename: Savage kommer tillbaka — med ett nytt namn

2
Idag stod det klart att den nya 4x4km stora ö-kartan kommer tillbaka till testservrarna. Den här gången har den dock ett nytt namn.
Det thailändska ordet för "roligt" uttalas "sah-nook" och ordet för “kyckling” på det filippinska språket tagalog “manok” uttalas som "mah-nok". Kombinera dessa två och du får Codename: Savages nya namn: Sanhok som uttalas "sah-nok". Personligen tycker jag att det är ett väldigt passande namn då kartan har väldigt mycket inslag av Asien.

Den här gången kommer alla som äger en upplaga av PUBG att kunna testspela. Nedan följer information som är bra att veta för den som vill prova kartan men ännu inte hunnit göra det. Medan den fullständiga lanseringen av Sanhok nu bara är några månader bort, förväntas många förändringar göras utifrån den feedback som testanvändare rapporterar. Så se till att gå in och provspela den nya kartan under testperioden!
Testperiod
Börjar: Fredagen den 11 maj klockan 4:00
Slutar: Måndagen den 14 maj klockan 13:00

Artikelbild: playbattlegrounds.com
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..