×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

Tyskland

Första officiella PUBG-turneringen annonserad

2
PUBG Corp annonserar att de kommer att hålla den första officiella esport-turneringen för Playerunknowns senare i år. PUBG Global Invitational 2018 kommer att äga rum i Berlin, Tyskland i sommar och kommer sätta 20 professionella lag mot varandra för en prispott på 2 miljoner dollar, cirka 16 930 000 svenska kronor.
Turneringen kommer att hållas mellan den 25-29 juli. Det kommer även att gå att kunna kvalificera sig genom kval som kommer att hållas i Nordamerika, Europa och Asien. Mer detaljer om detta förväntas snart att bli släppt. Två lag kommer att bli världsmästare i PUBG, ett lag inom first-person och ett inom third-person.

Detta är inte den första turneringen som drivs av PUBG Corp. Eventet Gamescom hade även en PUBG-Invitational, med en prispott på 350 000 dollar, cirka 2 978 500 svenska kronor. Den ägde rum i Tyskland i augusti förra året och hade deltagare som Cloud9, Team Liquid, Team Solomid och Luminosity Gaming.


Artikelbild:playbattlegrounds.com
Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..