×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Ad
Philips OneBlade

DreamHack

Dreamhack offentliggör PUBG-turnering

4
Dreamhack har offentliggjort att de kommer att hålla i en PUBG-turnering under Dreamhack Austin 2018. Detta blir den andra PUBG-turneringen som vi ser Dreamhack arrangera.
Turneringen som kommer ta plats under Dreamhack Austin den 1-3 juni har en prispott som uppgår till hela 100 000 dollar, ungefär 817 500 svenska kronor. Turneringen kommer även att ha en BYOC-portion vilket kan ge chansen att nå en plats i huvudturneringen. Dessutom kommer det även att hållas onlinekval där lag ges chans att kvalificera sig till turneringen i Austin, Texas.

På den första dagen kommer en elimineringsrunda att hållas och resten av dagarna kommer huvuddelen av turneringen att äga rum. Detta blir andra gången vi ser Dreamhack hålla i ett PUBG-event med det första som tog plats under Dreamhack Summer 2017. Mer information om onlinekval, BYOC-kval och schemat kommer att släppas under de kommande veckorna.

Fans kan redan nu boka biljetter till turneringen

dreamhack.com


Artikelbild: bluehole.net

Ad
Philips OneBlade

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..