×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Overwatch

Sverige lyckas inte ta sig vidare till Overwatch World Cup

1
Trots en stark återhämtning av Sverige lyckades de inte ta sig vidare till Overwatch World Cup 2018. Istället blev det Australien och Kina som avancerade.
Under helgen spelades Overwatch World Cup 2018 Bangkok Qualifier. Sverige var inför kvalet favorittippade att ta sig vidare till huvudturneringen men lyckades inte ta sig hela vägen. Det svenska laget startade turneringen svagt med en förlust mot Kina, som förvånade världen och vann varenda match. Sverige fortsatte i samma spår i matchen därefter mot det andra laget som kvalificerade sig till huvudturneringen, Australien.

Svenskarna ryckte efter de två förlusterna upp sig och började spela bättre. Efter Australien ställdes de mot hemnationen, Thailand. Det blev en betydligt lättare affär för svenskarna, 3-1 blev slutresultatet och näst stod Spanien. Spanjorerna var lite av ett "wild card" som inte fungerade. Sverige kunde lätt besegra Spanien som gick 0-5 i matcher. Det sista mötet blev en skandinavisk möte som blev otroligt jämnt. Matchen gick till en "tie-breaker" som Sverige lyckades vinna.

Detta räckte dock inte hela vägen. Sverige placerade sig på 3-2-resultat och hamnade på grund av det på en fjärdeplats, precis efter Danmark. Svenskarna lyckades därför inte avancera till huvudturneringen, som spelas under BlizzCon den andra november. Istället blev det Kina och Australien som gick som vinnare i turneringen.
Artikelbild: Rober Paul/Blizzard Entertainment

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..