Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Final i Philips OneBlade Cup

1
Det är dags för final i Philips OneBlade Cup, där åtta lag ställs mot varandra i jakten på 100 000 kronor. Här är schemat för hela finalspelet, samt vilka lag som möter vilka.
Fyra kvalveckor, plus en sista chans, har lett till final i Philips OneBlade Cup och den slutliga kampen om 100 000 kronor. Starka namn som Markus "pronax" Wallsten, Jonatan "Devilwalk" Lundberg och Gustav "bnt" Bergwall har alla plockat platser till finalspelet som går av stapeln på lördag.

Prisfördelning för Philips OneBlade Cup

1: 32 000 kronor
2: 18 000 kronor
3-4: 12 000 kronor
5-8: 6 500 kronor

Finalspelet kommer som sagt börja på lördag, som börjar med kvartsfinaler. Fyra lag kommer att avancera till semifinalerna som i sin tur sänder två lag vidare till turneringsfinalen. Nedan syns vilka lag som möter vilka, samt schemat för båda dagarna.

Lördag, 11 november

Semifinal #1

Söndag, 12 november

Semifinal #2
GRAND FINAL!

I första semifinalen kommer vinnarna av kvartsfinal nummer ett och två mötas, i andra semifinalen möts vinnarna av nummer tre och fyra. Alla matcher kommer spelas i formatet bäst av tre kartor. Det fullständiga slutspelsträdet går att se här.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..