Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Direktsänt mixkval i kvällens OneBlade

0
Ytterligare en fullspäckad kväll väntar då vi äntrar det andra delkvalet av sista chansen. Utvalda matcher kommer sändas via Twitch, kommenterat av Viktor "vuggo" Jendeby samt Daniel "PAUX" Pereaux.
I kväll äntrar vi det andra delkvalet av sista chansen. Med endast 64 öppna platser är det dags att anmäla ditt lag för kvällens mixkval. Inte nog med att det är extra stor chans att avancera till kvalfinalerna, och där vidare till turneringsfinalerna, så kommer vi sända handplockade matcher under kvällens gång. Detta innebär att ditt lag kan synas på Fragbitelive även om ni inte avancerar till kvalfinalerna.

Kvalet i sig kommer vara öppet för alla lag vars majoritet av spelare kommer från Sverige, Danmark och Finland. Det vill säga att ditt lag kan innehålla en svensk, en dansk, en finsk och två fransoser. För att röra om i grytan lite har vi valt att ställa två nya ansikten framför kameran i Fragbite-studion. Kvällens kommentatorer är inga andra än Viktor "vuggo" Jendeby, våran brand manager samt tidigare coach för Fnatic, och Daniel "PAUX" Pereaux. Hoppas vi ses både på servern och i Twitch-chatten.

Mixkval – Sista chansen!

30 oktober: Kval #1 – Avslutat
31 oktober: Kval #2 – Registrera ditt lag här!
1 november: Kval #3 – Registrera ditt lag här!
2 november: Kval #4 – Registrera ditt lag här!
6 november: Direktsänd kvalfinal!

Matcherna kommer sändas via vår Twitch-kanal, Fragbitelive, som kan hittas här. Sändningen väntas starta 19:00.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..