Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

Extrainsatt mixkval i Philips OneBlade Cup — registrera ditt lag till sista chansen

1
Det är dags för allra sista chansen för nordens många lag att säkra en plats i Philips OneBlade Cup. Fyra kval. En kvalfinal. Fyra lag avancerar. Anmäl ditt lag i dag till den mixade sista chansen!
Under veckorna som gått har vi sett hundratals lag kämpa om en plats i Philips OneBlade Cup-finalerna, men bara tre har tagit sig dit och ett fjärde avancerar under måndagens danska kvalfinal. I jakten på nästa stora stjärnlag har vi därför valt att införa en extra kvalvecka, med start på måndag. Kvalet kommer vara öppet för alla lag från Sverige, Finland, Danmark samt de mixade lagen. Det finns dock en hake! Varje kval kommer bara ha 64 platser, vilket betyder att du måste vara snabb med att registrera ditt lag för att säkra en av dessa.

De öppna kvalen kommer ta plats under måndag, tisdag, onsdag och torsdag nästa vecka. Från varje kval avancerar de två bästa lagen, som i sin tur ställs mot varandra i kvalfinalen den 6 november. Från kvalfinalen avancerar hela fyra (!!) lag till turneringsfinalerna där jakten om 100 000 kronor fortsätter. Som en extra twist har vi dessutom valt att sända handplockade matcher från och med tisdag, vilket innebär att ditt lag kan synas och kommenteras på vår kanal även om ni mot förmodan inte skulle avancera till kvalfinalerna.

Mixkval – Sista chansen!

30 oktober: Kval #1 – Registrera ditt lag här!
31 oktober: Kval #2 – Registrera ditt lag här!
1 november: Kval #3 – Registrera ditt lag här!
2 november: Kval #4 – Registrera ditt lag här!
6 november: Direktsänd kvalfinal!

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..