Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.

Philips OneBlade Cup

bnt avancerar till de mixade kvalfinalerna med Loathe — ny chans redan i kväll

2
Det första mixkvalet är över och det slutade med vinst till Gustav "bnt" Bergwalls Loathe. Laget kommer ställas mot tre andra lag i måndagens kvalfinaler. Vill du slå dem? Ännu ett kval spelas redan i kväll.
Det första mixkvalet avslutades under gårdagen och det slutade med vinst till svenska Loathe. På vägen till vinsten vann Gustav "bnt" Bergwall och hans lagkamrater över fyra svensklag och ett danskt. De började med två övertalande vinster över landsmännen i SEGt samt anticimex för att sedan få det aningen kämpigare mot det danska laget. I slutspelsfasen slog de Kamasutra, 2-0, och slutligen ggnore efter tre spelade kartor. Bergwalls femmas kamp fortsätter på måndag, under de direktsända kvalfinalerna.

Lag till de mixade kvalfinalerna

Loathe
addi, sirrelado, limp, pope, bnt

Vill du slå den kända streamerns lag? Då har vi goda nyheter! Vi har nämligen öppna mixkval under hela veckan där lag med större delen svenskar, danskar eller finnar får spela. I dag 19:00 börjar det andra mixkvalet där ett lag avancerar till kvalfinalerna nästa måndag. Totalt ska fyra lag stå klara för kvalfinalerna där endast ett lag avancerar till huvudturneringen. Men vet du vad? Du kan vinna dubbelt upp då vi dessutom tävlar ut en av Freddy "KRiMZ" Johanssons spelartröjor, signerad av hela Fnatic.

2 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 2 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..