Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Nyhet

Anslut med Facebook
Anslut med Faceit

Eller

Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
Fragbite Masters will be back

Fragbite

Hjälp Fragbite Masters med partners bli bättre!

5
LAN-finalerna för Fragbite Masters Säsong 5 rör sig mot sitt slut, och det har blivit dags för oss att fråga dig vad du tycker om turneringen och dess samarbetspartners.
Fragbite Masters femte upplaga är alldeles strax förbi, och självklart vill vi veta lite vad du tycker om turneringen och alla samarbetspartners vi har. Därför vore det fantastiskt om du ville ta del av vår partnerundersökning. Vad du kommer att göra i undersökningen är att, väldigt simpelt, berätta lite vad du tycker om Fragbite Masters. Därefter undrar vi och våra partners också vad du anser om sponsorerna till turneringen, och lite hur de ligger till hos just dig.

Undersökningen tar bara 2-3 minuter att genomföra, och det hjälper oss oerhört mycket att läsa dina svar. Med andra ord vore vi evigt tacksamma om alla tittare och anhängare ville hjälpa oss att växa ännu mer!

11 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 11 kommentarer

Skriv en kommentar