×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Reactions

Fragbite reagerar: League of Legends nya cinematic Awaken

1
Det är dags att vakna upp, för en ny fight väntar i League of Legends. Riot Games har nu släppt en ny trailer under namnet "Awaken" och Carolina ”quiethell” Mårtensson valde att filma sin reaktion.
Riot Games fortsätter att briljera efter flera år av League of Legends. Nu har utvecklarna släppt en ny trailer för den kommande säsongen och den ger minst sagt gåshud hos tittarna. Trailern går under namnet "Awaken" och i artisten Valerie Broussard sätter ton till den episka videon. Bakom musiken, utöver Valerie, står Riots musikaliska team samt Alex Seaver of Mako. Fragbites Carolina ”quiethell” Mårtensson bestämde sig för att filma sin reaktion till videon och den gav minst sagt gåshud.

I videon kan flera champions från League of Legends-universumet ses "vakna upp" inför en ny fight. Videon utspelar sig på tre olika platser där olika karaktärer tar plats. I en av scenerna finnes Jhin och Camille, två av universumets nyare karaktärer, medan Riven tar plats i Dravens arena i en annan scen. Ute på slagfältet, den tredje scenen, finnes Irelia och Sion som slåss mot varandra. När Sion övermannar Irelia kommer dock flera andra karaktärer till undsättning, där bland Karma och Akali.

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..