×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Något gick fel.
Logga in med Facebook
  • Facebook
  • Google

Video

Ditt önskade användarnamn, minst 2 och högst 30 tecken
Minst sju (7) tecken
Upprepa ditt lösenord
Du behöver komma åt epostadressen för att bekräfta din registrering
Upprepa din epostadress
Genom att kryssa i rutan accepterar du Fragbites användaravtal samt Fragbites Regler och förbinder dig att följa dessa samt hålla dig uppdaterad om evenutella förändringar.
Laddar hyperadvancerade autentiseringsmekanismer...
Kommer inom en inte allt för snar framtid.
Kommer förhoppningsvis innan du vet ordet av.
hjälp mig

Sponsrat innehåll

Tävla med Gillette och vinn en heldag med TSM i USA - så här tävlar du 

1
Vill du förbättra dina skills och träffa stjärnorna i League of Legends-laget TSM? Då ska du delta i Gillettes tävling där du också får en betald semester till Boston, USA, på köpet.
Denna artikel har publicerats i samarbete med Gillette

Nu har du möjligheten att träffa spelarna i ett av världens bästa League of Legends-lag TSM. Gillette som är sponsor till det USA-baserade laget anordnar nämligen en tävling där vinnaren flygs till Boston och till det stjärnspäckade laget. Självklart står Gillette för hela kalaset.

På plats kommer du få personlig coaching från MikeYeung, Bjergsen, Zven, Mithy, TheOddOne och Reginald. Du kommer även få gå “behind the scenes” och verkligen uppleva livet som proffs. Träffen sker i april på Gillettes högkvarter ”World Shaving Headquarters” i Boston, så om du har tur får du med dig några rakhyvlar hem till Sverige.

För att delta går du bara in på Elgigantens Facebook-sida som du hittar här. I kommentarsfältet postar du sedan en video som är max en minut lång, eller en bild där du visar/förklarar varför du är deras bästa fan. Vi rekommenderar självklart att du ska vara rolig och ha bra fantasi. Glöm inte heller hashtaggen #TheBestTSMCanGetContest och tagga Gillette Nordic.

Tävlingen pågår fram till den 10 mars och en vinnare från Norden kommer plockas ut av spelarna själva och utannonseras på deras sociala kanaler.

Vi på Fragbite tänkte kickstarta tävlingen med vårt eget bidrag, men det hade ju varit tråkigt om vi får åka. Tävla därför på en gång och bli den nordiska vinnaren.
Du hittar vårt bidrag i spelaren högst upp.

Här kan du läsa tävlingens regler.

Tävlingen är nu avslutad.

Dela detta på internet

Contributor

Sponsrat innehåll,

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..