×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Rekkles kritiserar behandlingen från G2 och Fnatic

1
Martin "Rekkles" Larsson tycker inte att G2 och Fnatic behandlat honom väl.
Den svenska League of Legends-stjärnan Martin "Rekkles" Larsson har öppet uttryckt sitt missnöje över hur han behandlades av sina tidigare euroeiska lag G2 Esports och Fnatic. I ett inlägg på X skriver Rekkles öppet om hur han upplever sig ha blivit felbehandlad av bägge oranisationerna.

I inlägget, som är ett svar på en användare som anklagar Rekkles för att ha "övergett regionen" Europa, kritiserar svensken G2 för att av egoistiska skäl ha blockerat honom från att spela för andra LEC-lag.

"G2 bänkade mig inte bara i slutet av 2021 under det första året av mitt treåriga kontrakt, de såg också till att jag under inga omständigheter skulle gå till ett annat LEC-lag för egoistiska skäl," skriver Rekkles.

Efter att ha mellanlandat i det franska laget Karmine Corp hamnade Rekkles till slut i Fnatic år 2022. Sejouren där varade bara i fyra månader innan han återigen förpassades till bänken och i inlägget skriver Rekkles att organisationen försökte få ut honom bara några veckor efter sin comeback.

"Skurkarna var och finns i den region som jag 'övergav'", skriver han.

Rekkles är nu en del av det koreanska storlaget T1:s akademilag, med ett kontrakt som sträcker sig till 2026.


Artikelbild: Pressbild/LCK
Videokälla: NorthArena/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..