×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Svenska G2-stjärnan får prestigefyllt pris: "Bästa året i mitt liv"

1
Martin "Yike" Sundelin har utsetts till årets rookie i LEC.
Den svenska G2 Esports-spelaren Martin "Yike" Sundelin har haft ett minst sagt succéartat första år som LEC-spelare. Nu uppmärksammas svensken av Riot Games som utsett 22-åringen till årets rookie i LEC.

Utmärkelsen tilldelas Yike efter att han varit en tongivande spelare i G2:s framgångsrika LEC-splitar under året. Under 2023 har G2 vunnit både LEC Winter och LEC Summer samt slutade fyra i LEC Spring vilket innebär att laget redan säkrat en plats i årets avslutande supertävling Worlds.

"Det absolut bästa året i mitt liv, tack så mycket!!! Jag ska göra er stolta i Montpellier och Worlds", skriver Yike själv om utmärkelsen på X.


Artikelbild: Pressbild/Riot Games
Videokälla: LEC/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..