×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Sverige

Dubbla skrällar i säsongsstarten av Svenska Onlineligan

1
Nicklas "NoDu" Blomqvist imponerade när Karolinerna Black vann sin öppningsmatch i Svenska Onlineligan.
Detta innehåll görs i samarbete med Svenska Onlineligan.
Under söndagen spelades de första matcherna i den svenska League of Legends-ligan Svenska Onlineligan. Karolinerna Black och Åldringskraftens Oböjliga Legion skrällde och vann matcher som de på förhand kanske inte skulle ha vunnit, åtminstone inte enligt de tierlists som publicerats inför säsongen.

Karolinerna Black var först ut för kvällen med sitt dubbelmöte mot en av ligans tre storfavoriter Bloodline Esports. Förhandsfavoriterna levde inte upp till hypen denna gång och Karolinerna Black lyckades vinna båda matcherna. Supporten i Karolinerna Black, Nicklas "NoDu" Blomqvist, utmärkte sig lite extra när han fick chansen att spela Thresh och träffade flera matchavgörande hooks.

Nästa skräll var då Åldringskraftens Oböjliga Legion vann en av de två matcherna mot den andra storfavoriten DMG Esports SE. Dubbelmötet mellan lagen slutade 1-1 och Fekar utmärkte sig särskilt på Lee Sin i djungeln med sin pathing och mapcontrol.

Med bara de två dubbelmötena spelade toppar Karolinerna Black tabellen med maximala fyra poäng, men senare under veckan spelas fler omgångar som skjutits upp.

Matcher från Svenska Onlineligan sänds varje söndag på ligans Twitch-kanal.

Hela SOL-tabellen hittas på Challengermode.

Artikelbild: Simon Aatig
Videokälla: Svenska Onlineligan/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..