×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Arga proffsspelare redo att strejka i protest efter Riots beslut

1
League of Legends i Nordamerika kan nu gå på paus helt och hållet.
Den nordamerikanska franchise-ligan i League of Legends, LCS, har tagit ett väldigt kritiserat beslut. Detta handlar om andradivisionen, NACL. Organisationerna i LCS är inte längre tvungna att ha ett akademilag i ligan. Detta har spelarfacket varit extremt emot. Nu ska de hålla en röstning om att gå på strejk.

Spelarfacket, The LCS Players Association (LCSPA), lägger nu fram krav som de vill se att LCS möter. Det vill se ett liknande upp- och nedflyttningssystem som finns i Valorant, en intäktspool på 300 000 dollar för att säkra löner till spelarna i NACL samt säkerhet för spelare som vinner LCS och en majoritetsregel för spelare.

De kommer nu på söndag hålla en röstning om strejk. Om en Majoritet av spelarna i LCSPA är redo att gå på strejk kommer de att göra detta. Detta är inte bara NACL som påverkas utan även LCS.Artikelbild: LCS
Videokälla: LCS

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..