×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Europa

Stjärnans ilska efter kicken: "Kommer inte tacka er"

1
Den svenska stjärnan stöttar sin kollega efter utfallet.
Inför året presenterade LEC-laget Excel Esports att laget värvat G2 Esports belgiska supportspelare Raphaël "Targamas" Crabbé. Det blev dock inte någon lyckad sejour för Targamas i Excel och efter LEC Winter bänkades spelaren av organisationen.

Efter att ha spenderat hela LEC Spring på bänken står det nu klart att Targamas lämnar Excel för spel i det franska laget Karmine Corps. I samband med detta stod det smärtsamt klart att relationen mellan Targamas och Excel minst sagt är kylig. Efter att Excel lagt ut ett inlägg på Twitter för att tacka Targamas för sin tid i laget valde spelaren att gå till mothugg och ventilera sitt missnöje.

"Jag kommer inte att tacka er för vad ni gjorde. Men lycka till", skriver Targamas.

Efter att inlägget uppmärksammats har två tidigare Excel-spelare också gått ut och öppet tagit ställning mot organisationen. Både Paweł "Czekolad" Szczepanik och svensken Finn "Finn" Wiestål, som både spelat i laget de senaste åren, uttryckte stöd till Targamas genom att skriva att han var modigare än dem.


Artikelbild: MIchal Konkol och Colin Young-Wolff/Riot
Videokälla: NorthArena/Twitch

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?> DisplayTemplate("related");?>
Laddar..