×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

League of Legends

Rogue överlägsna i toppmötet mot Fnatic — fortsatt utan förlust

1
Rogue fortsätter att vinna. I den tidiga seriefinalen mot Fnatic imponerade de rejält och vann på under 30 minuter.
Ingenting verkar kunna stoppa Rogue. I fredagens match ställdes de mot det enda andra obesegrade laget i ligan, Fnatic. I en match där nyförvärvet från Sydkorea, jungle-spelaren Geun-seong "Malrang" Kim, dominerade fanns det nästan bara ett lag på banan.

Fnatic klarade av att hålla jämna steg med motståndarna i en kvart. Därefter var det enbart show från Rogues sida. Malrang var överallt med sin Viego och Emil "Larssen" Larsson var hela tiden redo med ett guldkort på sin Twisted Fate. Matchen var över efter 29 minuters spel och då stod det förkrossande 20-4 i kills till Rogue på tavlan.

I och med Rogues seger är de nu ensamma i toppen av tabellen, med sex raka segrar. För övriga svenskar fortsätter det att gå tungt, med undantag för rookien William "UNF0RGIVEN" Nieminen. Den unge svensken fortsätter att imponera och spelade en viktig roll i MAD Lions seger över Excel Esports. Nästa omgång spelas ikväll, lördag, och bjuder på bland annat G2 Esports mot Fnatic klockan 21:00.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..