×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

Tyskland

Svenska LEC-stjärnan efter drömstarten: "Kan utmana om Worlds-titeln"

1
Rogues svenska midlaner Emil "Larssen" Larsson tror att laget har vad som krävs för att slåss i den absoluta världstoppen.
Svensken Emil "Larssen" Larsson och hans Rogue fick en drömstart på vårens LEC-säsong. Laget vann tre raka matcher i den inledande LEC-omgången och toppar i och med det tabellen tillsammans med Fnatic.

I en intervju med journalisten Tom Matthiesen berättar Larssen att han har höga mål inför vårens säsong.

— Jag vill alltid komma etta. Ett rimligt mål är att nå en topp 3-placering i Worlds, men jag är övertygad om att om allt klickar så kan vi utmana om titeln också, säger Larssen.

Inför vårsäsongen har Rogue gjort ett par förändringar i sin startuppställning. Kim "Malrang" Geun-seong och Markos "Comp" Stamkopoulos är nya inför säsongen och ersätter Kacper "Inspired" Słoma och Steven "Hans sama" Liv som gått till LCS-lagen Evil Geniuses och Team Liquid.

— Det är en annan typ av utmaning för min del, det är väldigt annorlunda jämfört med att spela med Inspired och Hans.

— Jag behövde alltid anpassa mig efter dem och försöka få dem att carrya, du kan inte ha fem spelare som försöker vara carry. Jag kan ta betydligt mer plats och vara mer krävande i år och jag kommer också att ha mer ansvar på mina axlar.

Se hela intervjun med Larssen nedan.


Artikelbild: David Lee/Riot Games
Videokälla: Riot Games/Twitch

0 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 0 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..