×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.
Som besökare på Fragbite samtycker du till användandet av s.k. cookies för att förbättra din upplevelse hos oss. Läs mer om vår integritetspolicy här.

Europa

Origen går i graven — byter namn till Astralis

1
LEC-laget Origen som ägs av Astralis Group kommer att byta namn till Astralis inför nästa års säsong. Beskedet kommer efter att Astralis Group valt att byta namn på alla sina lag till Astralis för att kunna skapa ett globalt märke som känns igen inom alla esporter.
Astralis Group meddelade idag att de väljer att byta namn på samtliga sina lag till Astralis. Det innebär att organisationens LEC-lag Origen, som varit en del av den Europeiska ligan sedan 2019, nu byter namn till Astralis. Märket Origen föddes redan 2014 när den tidigare Fnatic-spelaren Enrique "xPeke" Cedeño Martínez grundade en ny organisation. Efter att ha åkt ur den tidigare högstaligan i Europa, EU LCS, tog laget en paus men återuppstod när Astralis Group tog plats i LEC och valde att samarbeta med xPeke för att åter göra Origen till ett Europeiskt storlag.

Astralis Groups grundare, Jakob Lund Kristensen säger i ett pressmeddelande att de tyckt att Origens arv varit "allt eller inget" och då det nu inte blir allt så blir det inget. Därför kommer märket Origen inte längre att vara en del av Astralis Groups satsning på League of Legends. I samband med att laget nu byter namn inleds en nysatsning inför kommande säsonger. Tidigare General Managern Martin "Deficio" Lynge kommer att sluta på sin roll och Origens grundare, xPeke, tar också ett kliv tillbaka. xPeke kommer dock fortsatt vara aktieägare i Astralis.

Laget har också valt att presentera en ny coachstab där Baltat "AoD" Alin-Ciprian befordras till huvudcoach. Han kommer att ackompanjeras av den norska assisterande coachen Bjørn-Vegar "iHansen" Hansen samt Lars Robl som agerar performance manager. Organisationen har tidigare hintat om att det kan bli en hel del förändringar på spelarsidan inför nästa säsong och det återstår att se om Astralis kan bli lika framgångsrikt inom League of Legends som de varit i Counter-Strike.


Artikelbild: Michal Konkol/Riot Games

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

Laddar..