×
Felmeddelande :( Din CSS har inte laddats som den ska. Testa reloada sidan.

USA

Seger i LCS-debuten för Treatz när TSM slår 100 Thieves

1
24-årige Erik "Treatz" Wessén fick i natt för första gången chansen från start i LCS när han bildade botlaneduo med Doublelift för TSM. Där blev det seger direkt när hans lag slog 100 Thieves i en långkörare.
Under natten mot lördag var det äntligen dags för svenske supportspelaren Erik "Treatz" Wessén att spela sin första match i LCS. Hans TSM ställdes mot 100 Thieves och 24-åringen hamnade direkt i hetluften. Redan efter sju minuters spel kunde han med botlanekollegan, Yiliang Peter "Doublelift" Peng, säkra en eliminering på 100 Thieves support. Matchen blev mycket jämn och efter 30 minuters spel var det fortfarande ovisst kring vilka som skulle säkra segern.

Tillslut kunde dock TSM koppla ett grepp om matchen men när de bara hade nexustornen och nexus kvar att förstöra lyckades 100 Thieves försvara sig förvånansvärt bra. Tillslut krävdes det en klassisk backdoor för att säkra segern i matchen. Vinsten innebar att Treatz fick en kanonstart på sin LCS-karriär och redan inatt får han chansen att förlänga vinstsviten när TSM ställs mot FlyQuest.


Artikelbild: TSM

1 kommentarer — skriv kommentar

Kommentarerna nedan är skrivna av användare på Fragbite. Fragbite granskar inte sanningshalten i texten och du uppmanas att själv kritiskt granska och bemöta texten. Förutsätt inte att innehållet i texterna är sanning.
Visa 1 kommentarer

Skriv en kommentar

DisplayTemplate("related");?>
Laddar..